Hoe kun je nou beter met je gezonde leefstijl bezig zijn dan lekker wandelend in de buitenlucht?
We gaan aan de wandel in groepsverband. Zo kunnen we elkaar motiveren, tips & ervaringen uitwisselen en lekker werken aan onze conditie. Een goede manier om aan je beweging te komen. Je hebt een stok achter de deur en hoeft niet alleen te gaan. Wandelen is niet belastend voor het lichaam, waardoor het voor heel veel mensen geschikt is.
Al wandelend praten we over voeding, jouw ervaringen met het volgen van een gezonde leefstijl of waar jij op dat moment behoefte aan hebt.
Dit in combinatie met goede keuze’s in je voedingspatroon zullen zeker zorg dragen voor een gezonde leefstijl.

De wandelingen vinden plaats in Landgraaf en omgeving. Meer informatie over dagen en tijden geef ik graag persoonlijk. Het wandelen is voor iedereen. 
Ik zal er voor zorgen dat de wandeling altijd bij een gezellige gelegenheid zal eindigen waar de mogelijkheid er is o gezamenlijk nog wat na te praten onder het genot van een bakje koffie of thee.

Kosten:

Strippenkaart 5x wandelen 20 euro
Strippenkaart 10x wandelen 37,50 euro

Vergeet niet om een flesje water mee te nemen en zorg voor stevige (wandel)schoenen.
Wil je gezellig de hond graag meenemen dan kan dit in overleg ook.

Er is ook de mogelijkheid voor 1-op-1 wandelcoaching
Hiervoor geldt hetzelfde als hierboven omschreven, alleen heb je Ier het voordeel dat het tempo naar jou wordt aangepast en dat je de volledige aandacht van je coach hebt omdat deze niet de aandacht hoeft te verdelen over alle deelnemers in een groep.
De coaching zal dan ook wat intensiever zijn.
We starten dan op een locatie die we samen bepalen. Dit kan ook bijvoorbeeld vanaf je huisadres zijn. Hier zal ik je dan eerst wegen en daarna zullen we vervolgens 30 of 60 minuten gaan wandelen.

Kosten 1-op-1 wandelcaching:

30 minuten 29 euro
60 minuten 49 euro

Ja, ik wil nu beginnen met bewegen!!!!