Gedurende de trajecten voorzie ik je van persoonlijk op jou afgestemde voedingsschema’s en online coaching. Gekeken wordt hierbij naar je huidige situatie, je doel en je persoonlijke voorkeuren. Iedere persoon is verschillend, vandaar dat ik dan ook niet werk met standaard menu’s.

Nou hoor ik je al denken: maar is dat dan allemaal niet heel moeilijk? hoe ga ik dat bij houden? hoe moet ik dat doen ? klinkt me allemaal veel te ingewikkeld….. nou, dan heb ik goed nieuws voor je: nadat we bekeken hebben met welk contract je aan de gang gaat krijg je toegang tot je persoonlijke coaching app. Hierin komen op de op jouw afgestemde menu’s te staan en deze kun je eenvoudig meteen kopiëren naar je voedingsdagboek
(ook in dezelfde app) waardoor je dit niet nog allemaal moet gaan overnemen, maar alleen nog maar hoeft aan te passen daar waar jij dat wilt.
Doordat je alles in de app verwerkt kan ik als coach ook meteen met je mee kijken en je bijsturen daar waar nodig is.

Alle gerechten zijn eenvoudig, makkelijk te bereiden en de ingrediënten zijn allemaal te verkrijgen in de gewone supermarkt. Ook zijn de gerechten zo gemaakt dat ze makkelijk te bereiden zijn. Je kunt gewoon lekker samen eten met je gezin, doordat jij ook “normale” voedingsmiddelen uit de supermarkt eet. Dus geen shakes en dergelijke.
Keuze uit diverse menu’s zoals:

  • eiwitrijk
  • glutenvrij
  • lactosevrij
  • zomer
  • winter
  • en nog veel meer….Ook zal er rekening gehouden met de mate van beweging, je werk en meer persoonlijke gegevens, zodat de menu’s zo goed mogelijk op jou persoonlijk kunnen worden afgestemd.

Vrijblijvend een afspraak maken of meteen starten? Klik hier ……..