Overzicht & orde in je administratie, vitaliteit, balans onderneming & gezondheid, persoonlijke 1-op-1 coaching

Door bij te dragen aan de gezondheid van je medewerkers, zorg je er ook voor dat je weinig ziekteverzuim hebt en je medewerkers goed kunnen functioneren. Gezonde medewerkers zitten gewoonweg lekkerder in hun vel, hebben meer energie en presteren beter. Op deze manier zorg je voor een vitale organisatie. Dit programma kan eventueel ook op locatie gevolgd worden.

Denk ook eens aan bedrijfsfitness, zodat de medewerkers extra gemotiveerd worden om te gaan sporten. Ik vertel graag meer over de organisaties waarbij wij zijn aangesloten en waar dan ook gebruik van gemaakt kan worden.

Buiten dat ik jou en je personeel kan coachen op het gebied van een goede gezondheid, kan ik ook je bedrijf helpen aan een goede gezondheid.

Door mijn vele jaren ervaring kan ik je helpen om je administratie op orde te krijgen ( en te houden), wat jou dan weer een hoop tijd en energie bespaart. Ik zorg dat de administratie op orde is en zo alleen nog maar overhandigd hoeft te worden aan de boekhouder/ accountant voor bijvoorbeeld het doen van de aangiften. Je hoeft niet alles zelf te doen. Ik snap dat je veel liever al je energie in je bedrijf steekt en eigenlijk geen zin en tijd hebt om je administratie ook nog bij te moeten houden. Maar ondanks dat weet ik dat het juist super belangrijk is om deze op orde te hebben zodat je wel een duidelijk overzicht hebt en weet wat er goed en fout gaat. En als je alles goed overzichtelijk aanlevert, heeft de boekhouder minder tijd nodig en zal de rekening van hem ook lager zijn dan dat deze eerst alles nog moet uit gaan zoeken en uitpluizen. Mooi meegenomen toch?
Vaak brengt administratie voeren voor een ondernemer veel stress met zich mee, wat vervolgens weer een goede gezondheid in de weg staat. Het kost heel veel tijd en energie, die je veel beter in andere dingen kunt steken.

Om er achter te komen wat ik voor jou en je bedrijf zou kunnen betekenen kun je contact met mij opnemen door het contactformulier op deze website in te vullen en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen voor een kennismakingsgesprek.

Mijn hulp kun je o.a. inschakelen voor:

  • Orde & overzicht in je administratie
  • Meer energie krijgen en je weer fit & lekker in je vel voelen
  • Advies vitaliteit & administratie
  • Balans (terug) vinden tussen onderneming & gezondheid
  • Persoonlijke 1-op-1 coaching
  • Een vitaal voedingspatroon
  • Bedrijfsfitness