VGVitaal kan ook uw bedrijf helpen aan een goede gezondheid.

Door mijn vele jaren (14 jaar meewerken op accountantskantoor) ervaring kan ik u helpen om uw administratie op orde te krijgen ( en te houden), wat u dan weer een hoop tijd en energie bespaart. Ik zorg dat de administratie op orde is en zo alleen nog maar overhandigd hoeft te worden aan de boekhouder/ accountant voor bijvoorbeeld het doen van de aangiften. U hoeft het niet allemaal alleen te doen en er veel tijd aan kwijt te zijn. Ik snap dat u veel liever al uw energie in uw bedrijf steekt en eigenlijk geen zin en tijd heeft om de administratie ook nog bij te moeten houden. Maar ondanks dat weet ik dat het juist super belangrijk is om deze op orde te hebben zodat u wel een duidelijk overzicht heeft en weet wat er goed en fout gaat. En als u alles goed overzichtelijk aanlevert, heeft de boekhouder minder tijd nodig en zal de rekening van hem ook lager zijn dan dat deze eerst alles nog moet uit gaan zoeken en uitpluizen. Mooi meegenomen toch?
Vaak brengt administratie voeren voor een ondernemer veel stress met zich mee, wat vervolgens weer een goede gezondheid in de weg staat. Het kost heel veel tijd en energie, die u veel beter in andere dingen kunt steken.

Om er achter te komen wat ik voor u en uw bedrijf zou kunnen betekenen kunt u contact met mij opnemen door het contactformulier op deze website in te vullen en dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.