Anne B.:
Sinds enkele weekjes begonnen met de voedingsschema’s van Linda. Ze is per toeval op mijn pad gekomen toen ik een begin maakte met sporten bij Snap Fitness in Landgraaf. Heb geen ander woord dan TOPPER voor haar, want dat is ze. Ze is mijn stok achter de deur en mijn motivatie als het even tegen zit, helpt waar het nodig is en heeft altijd tijd voor je. We zijn nog niet zo lang geleden begonnen, maar ben haar nu al ontzettend dankbaar.

Dirk G.:
Via LinkedIn bij Linda terecht gekomen. Ik was op zoek naar begeleiding op de weg naar mijn streefgewicht, maar al gauw kwam ik er achter dat Linda nog veel meer voor mij kon doen. Zo nam ze bijv. ook mijn kantoor onder handen en leerde me hoe ik dit voortaan zelf ook zo kon doen. Dit gaf me overzicht, duidelijkheid en vooral rust in mijn hoofd. Nu gong dit mij veel gemakkelijker af waardoor ik weer meer tijd en rust had om me te richten op andere zaken binnen en buiten mijn bedrijf. Ik sliep weer beter en zit weer lekkerder in mijn vel … kortom: kan het iedereen aanbevelen!

Fer K.:
Begin dit jaar (2019) ben ik begonnen met het voedingsschema van Linda. Ik heb haar ontmoet bij Snap Fitness in Landgraaf. Ik ben niet iemand die precies alles afweegt, maar het wel heel goed in de gaten houd. Lekkere recepten. Ik ben heel blij met Linda.

Jean-Paul B.:
Doelen stellen en doelen halen. dat is waar het om gaat. Fijn en ook broodnodig om het niet alleen te hoeven doen, dat iemand je coacht om er voor te zorgen dan je net wel datgene doet én volhoudt dat nodig is. Linda is aardig, streng, oprecht, duidelijk en vakbekwaam. Ik kijk terug op een prima samenwerking waarin ik mijn doelen heb behaald. Ik beveel haar dan ook van harte aan indien je fitter en vitaler wilt leven en ondernemen.

Nicole S.:
Een poosje geleden toch de stap eindelijk maar genomen om een voedingscoach in de arm te nemen. In mijn uppie lukt het me echt niet. Had al van alles geprobeerd wat ik op het internet kon vinden, maar steeds verviel ik weer in mijn oude eetpatroon en kwam ik weer terug bij. Bij Linda kwam ik er achter dat de zij de focus niet legt op alles wat je niet meer mag, maar juist op wat je wel mag. En geloof me, dat is behoorlijk veel. Had nooit gedacht dat ik met zo veel eten toch zou gaan afvallen. Maar het is gelukt. Dank je wel Linda

Annelies v.d. E.:
Heb mijn streefgewicht behaald en nou is het zorgen om dit zo voort te gaan zetten. Met wat ik van jou heb mogen leren tijdens het traject en de vele heerlijke menu’s gaat me dat zeker wel lukken. Ik vind de gerechten uit de menu’s er lekker en e zijn eenvoudig te bereiden. Bedankt voor je steun om toch mijn kilo’s kwijt te zijn.