HALLO ONDERNEMENDE MENSEN,


Ik ben Linda van Gestel en in mijn praktijkruimte coach ik ondernemers naar een balans tussen hun drukke baan en hun gezondheid, zodat ze in hun bedrijf (en daar buiten) optimaal kunnen functioneren en maximale prestaties neer kunnen zetten. Dit doe ik vanuit mijn praktijk in Business Center Heerlen. Maar ook als particulier kun je gewoon bij mij terecht.  VGVitaal onderscheidt zich door zowel naar de gezondheid van de ondernemer, het personeel alsook te kijken naar de gezondheid van het bedrijf. Ik bied dan ook coaching op het gebied van lichamelijke vitaliteit, maar ook op het gebied van het voeren van een goede administratie.
Ik werk inmiddels al 11 jaar met ondernemers en weet ook waar deze veelal tegen aan lopen en hulp bij kunnen gebruiken.

Ik ben getrouwd met mijn man Fränk en ben moeder van 2 dochters.

Een hele tijd geleden was ik veel te zwaar , had geen energie en zat niet lekker in mijn vel. Dat moest anders besloot ik en ik viel bijna 25 kilo af. Dat ging niet zonder slag of stoot … Gefrustreerd probeerde ik elk dieet uit dat ik kon vinden op internet en ook bijna allemaal met het gewenste resultaat. Ik verloor mijn kilo’s, maar binnen korte tijd zaten ze er ook gewoon weer aan. Op sommige momenten kreeg ik er zelfs gewoon nog een paar kilootjes extra bij. Door hier zo intensief mee bezig te zijn kwam ik in contact met andere mensen die tegen precies hetzelfde probleem aan liepen. Mij was het inmiddels langdurig met goed resultaat gelukt om mijn doel te behalen en ik besloot om ook anderen te gaan helpen om hun doelen te gaan bereiken.
Doordat ik jarenlang op een administratiekantoor gewerkt heb, opleidingen heb gevolgd en heel veel ervaring hierdoor heb opgedaan, is het mijn missie geworden om andere ondernemers ook te helpen om vitaal hun bedrijf te kunnen runnen. Ze maximale prestaties neer te laten zetten en een goede administratie te voeren, zodat dit stresspunt (wat het veelal voor ondernemers echt wel is) weg gaat en zo de balans tussen gezondheid en bedrijf weer (terug) komt.


Mensen maken plannen voor morgen, maar vergeten vandaag!

MIJN MISSIE:​ 

Mijn doel is om jou te helpen naar een vitale levensstijl waardoor jij maximale prestaties neer kunt zetten en je je bedrijf kunt runnen zoals jij dat wilt. Dit doe ik met een persoonlijk, op de ondernemer afgestemd, opgezet plan.

Tuurlijk, het is allemaal nog niet zo makkelijk , maar met mijn hulp als coach ga ik jou laten zien dat het toch best eenvoudig kan zijn. De keuze is aan jou. Ben je bereid om er alles voor te doen wat nodig is om jouw doel te bereiken?
Meld je dan via onderstaand contactformulier aan, dan nodig ik jou uit voor een kennismakingsgesprek zodat we kunnen gaan bekijken hoe ik voor jou van waarde kan zijn.

Mijn methode is gebaseerd op een combinatie van eigen ervaringen, boeken en de kennis die ik heb opgedaan door het volgen van diverse opleiding o.a. op het gebied van businesscoaching, voedingstherapie en beweging.

Vraag eenvoudig een gratis kennismakingsgesprek aan. Vul onderstaand contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!