Bij VGVitaal kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden om gecoacht te worden.
Alle programma’s zijn gericht op het creëren van een gezonde leefstijl op basis van gewoon eten. Geen crashdieet of shakes, maar het aanleren van een eenvoudige manier die vol te houden is op de langere termijn.

VGVitaal Online voedingsadvies:

Wil je graag aan je leefstijl werken, maar woon je niet in de buurt of red je het bijv. niet met je drukke baan om regelmatig afspraken te maken en daardoor vast te zitten aan vaste tijden en plaats? Dan is het ” VGVitaal Online Pakket” een goede optie voor jou. Je ontvangt een vragenlijst en je weegt jezelf of je maakt gebruik van de strippenkaart en komt in mijn praktijk te Hoensbroek en dan de ik een uitgebreide weging als je in de buurt woont/werkt.  Aan de hand van deze gegevens zal ik een persoonlijk voedingsplan voor je samenstellen en hiermee ga je dan aan de slag met behulp van online support/ondersteuning. Je ontvangt dan op maat gemaakte menu’s. Deze persoonlijke menu’s vind je eenvoudig terug in een app, waarvan je een persoonlijke inlog ontvangt. Hierin kun je ook voedingsmiddelen makkelijk vervangen, mocht er iets in staan wat je bijv. niet lekker vind. Je ontvangt 2 x een menu voor 2 weken per maand en gedurende de maat kun je online ( mail/app) bij mij altijd terecht met je vragen.

Meer Info online voedingsadvies, klik hier

Offline Voedingsadvies + Coaching + persoonlijk contact:

Wil je toch liever hier ook wat meer ondersteuning & support bij hebben van een professionele coach en persoonlijk face-to-face contact? Dan is het fijner om niet een online traject te gaan volgen. Er is dan ook de mogelijkheid om afspraken te maken in mijn praktijk in Hoensbroek. We hebben dan regelmatig contact/ afspraken, we doen regelmatig een uitgebreide gezondheidscheck met onze professionele weegschaal en je wordt dan persoonlijk 1-op-1 gecoacht. Verder ontvang je iedere week (of om de week) een op maat gemaakt menu.

Meer info offline voedingsadvies, klik hier

Wandelcoaching:

Hoe kun je nou beter met je gezonde leefstijl bezig zijn dan lekker wandelend in de buitenlucht?
We gaan aan de wandel in groepsverband. Zo kunnen we elkaar motiveren, tips & ervaringen uitwisselen en lekker werken aan onze conditie. Een goede manier om aan je beweging te komen. Je hebt een stok achter de deur en hoeft niet alleen te gaan.
Dit in combinatie met goede keuze’s in je voedingspatroon zullen zeker zorg dragen voor een gezonde leefstijl.

De wandelingen vinden plaats in Landgraaf en omgeving. Meer informatie over dagen en tijden geef ik graag persoonlijk. Het wandelen is voor iedereen. 
Ik zal er voor zorgen dat de wandeling altijd bij een gezellige gelegenheid zal eindigen waar de mogelijkheid er is o gezamenlijk nog wat na te praten onder het genot van een bakje koffie of thee.

Meer info wandelcoaching, klik hier

VGVitaal Bedrijf:

Door bij te dragen aan de gezondheid van je medewerkers, zorg je er ook voor dat je weinig ziekteverzuim hebt en je medewerkers goed kunnen functioneren. Gezonde medewerkers zitten gewoonweg lekkerder in hun vel, hebben meer energie en presteren beter. Op deze manier zorg je voor een vitale organisatie. Dit programma kan eventueel ook op locatie gevolgd worden.

Denk ook eens aan bedrijfsfitness, zodat de medewerkers extra gemotiveerd worden om te gaan sporten. Ik vertel graag meer over de organisaties waarbij wij zijn aangesloten en waar dan ook gebruik van gemaakt kan worden.

Doordat we geen rigoreuze veranderingen in reuze stappen gaan toepassen aan je levensstijl, maar alles met kleine stapjes doen en aanpassen aan jou persoonlijk, heb je ook de grootste kans op slagen m.b.t. tot het behalen van je doel. En doordat het makkelijk is vol te houden en je gaandeweg in het traject dit gaat leren doen, zul je merken dat het een automatisme gaat worden. Gevolg hiervan is dan weer een blijvend resultaat!!!!Dat wil ik !!!!! Ik krijg graag meer informatie hierover …… klik dan hier!