Wil je toch liever hier ook wat meer ondersteuning & support bij hebben van een professionele coach en persoonlijk face-to-face contact? Dan is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een traject met afspraken in mijn praktijk in Hoensbroek. We hebben dan regelmatig contact ( telefonisch, per mail, what’s app of persoonlijke app) en afspraken bij mij in de praktijk.

Gratis Kennismakingsgesrek

Hierin maken we kennis met elkaar, bespreken we je doelen en waar ik je bij kan gaan helpen. Dit gesprek is altijd gratis.
Ik zal je dan ook meer vertellen over mijn aanpak, de prijzen en mogelijkheden zodat je zelf kunt bepalen of dit bij jou past.

Intake eenmalig 55 euro

Hierin gaan we een plan van aanpak opstellen, doen we een uitgebreide weging op een professionele weegschaal en ontvang je een persoonlijk op maat gemaakt menu ( voor 1 week of 2 weken). We gaan o.a. dieper in op waar je valkuilen zitten, wat je doelen precies zijn en hoe we er voor gaan zorgen dat jij die doelen gaat behalen en behouden.

Consult 30 euro

Om er voor te zorgen dat je goed aangeleerd krijgt hoe je op een eenvoudige manier je levensstijl kunt aanpassen vul je deze intake aan met losse consulten. Zo’n consult duurt 30 minuten en daarin wordt je dan gewogen op onze professionele weegschaal en ontvang je een persoonlijk op jou afgestemd menu in je app met eigen inlog. Ook kun je tussendoor 24/7 je vragen stellen, blijf je onder controle en word je bijgestuurd waar nodig!
Dit is met een minimum van 6 consulten omdat je je lichaam ook de kans moet geven om aan de veranderde leefstijl te wennen. Bij kortere deelname zul je zeker niet je gewenste resultaten behalen en komt er alleen maar weer een frustratie bij van een poging die niet gelukt is.

Programma VGVitaal Fit & Gezond

Met dit 12 weken durende programma pakken we intensief alles aan op gebied van voeding, beweging en een stukje mindset..

Wat houdt dit programma in:
– 12 weken intensieve coaching door professionele coach
– Je ontvangt een welkomstpakket
– Afspraak voor een uitgebreide intake
– Op maat gemaakt voedingsadvies
– Voedingsanalyse en lichaamsanalyse
– Afspraken om verloop goed te monitoren en plan bij te stellen waar nodig
– Altijd je persoonlijke coach binnen hand bereik

Prijs: 395 euro