Wil je toch liever hier ook wat meer ondersteuning & support bij hebben van een professionele coach en persoonlijk face-to-face contact? Dan is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een traject met afspraken in mijn praktijk in Hoensbroek. We hebben dan regelmatig contact ( telefonisch, per mail, what’s app of persoonlijke app) en afspraken bij mij in de praktijk. We doen dan een intake met een uitgebreide gezondheidscheck en je wordt dan persoonlijk 1-op-1 gecoacht. Verder ontvang je een op maat gemaakt menu voor 2 weken.

Hiervoor betaal je eenmalig 55 euro

Om er voor te zorgen dat je goed aangeleerd krijgt hoe je op een eenvoudige manier je levensstijl kunt aanpassen vul je dit 1e consulten 55 euro aan door een strippenkaart te nemen. Je wordt dan om de week/om de 2 weken gewogen op onze professionele weegschaal en ontvangt elke 2 weken een nieuw persoonlijk menu in je app met eigen inlog. Ook kun je tussendoor 24/7 je vragen stellen, blijf je onder controle en word je bijgestuurd waar nodig!
Je hebt de keuze uit 2 soorten strippenkaarten (zie hieronder) en let vooral ook op de aanbieding van augustus/september 2019 om zo nog voordeliger aan je gezonde lijfstijl te werken.

Prijzen strippenkaart:

5x wegen + 1x gratis wegen + 2 wekelijks een nieuw menu 75 euro
10x wegen + 2x gratis wegen + 2 wekelijks een nieuw menu 149 euro

Aanbieding augustus/september 2019: 10x wegen + 2x gratis voor 125 euro i.p.v. 149 euro
Zo heb je dus nog eens 25 euro korting, maak er gebruik van nu het nog kan!!!!