Door bij te dragen aan de gezondheid van je medewerkers, zorg je er ook voor dat je weinig ziekteverzuim hebt en je medewerkers goed kunnen functioneren. Gezonde medewerkers zitten gewoon lekkerder in hun vel, hebben meer energie en presteren beter. Op deze manier zorg je voor een vitale organisatie.

Denk ook eens aan bedrijfsfitness, zodat de medewerkers extra gemotiveerd worden om te gaan sporten.

In een traject van 3 maanden 1-op-1 coaching zal ik de werknemer begeleiden naar en gezondere levensstijl. Samen gaan we kijken waar de werknemer
” last van heeft”, waar deze tegen aan loopt en hoe we en voor kunnen gaan zorgen dat deze weer goed in zijn/haar vel komt te zitten wat er dan vervolgens weer in resulteert dat hij/zij betere prestaties neer kan zetten (zowel op zakelijk als prive- gebied).

Elke week zal ik de werknemer gaan voorzien van een op maat gemaakt weekmenu dat afgestemd is op zijn/haar voorkeur ( incl. vervangende voedingsmiddelenlijst en boodschappenlijst.) En er zullen regelmatig 1-op-1 gesprekken plaats vinden met uitgebreide weging. Dit kan bij mij in de praktijk of op locatie binnen het bedrijf.
De menu’s zijn eenvoudig te bekijken en te bewerken in een app met persoonlijke inlog.

Kosten: 449,- p.p.