Krijg de focus terug op je bedrijf en zorg hierdoor voor een balans tussen werk en privé.
Zo hou je meer tijd en energie over om bijv. leuke dingen te ondernemen (met je gezin) en tijd voor jezelf.

De administratie is voor vele ondernemers een blok aan het been, maar het hoort er bij en is nou eenmaal super belangrijk.
Doordat je administratie op orde is heb je overzicht in wat er gebeurd binnen je bedrijf, waar je aan toe bent en doordat alles lekker op orde is krijg je rust in je hoofd. Dit zorgt er dan weer voor dat je ook zelf meer rust krijgt en tijd over hebt voor andere dingen waar je nu misschien niet of niet zo vaak als je graag zou willen aan toe komt. 

Wordt die stapel met ongeopende post nu wel heel erg hoog intussen? Heb je, doordat je administratie niet is bijgewerkt, compleet geen overzicht meer in hoe je er voor staat met je bedrijf? En word je daar helemaal onrustig van en staat het je prestaties in de weg? 
Vaak uit zich deze onrust ook in lichamelijke mankementen en vreet het al je energie op. Door orde op zaken te krijgen, een gezond voedingspatroon te creëren en meer te gaan bewegen ( waar je dan ook weer de tijd en rust voor hebt ), zal je lichaam weer in balans komen en zul je weer lekker in je vel komen te zitten.

Er zijn bijv. online pakketten waar je alleen maar even je bonnetjes/facturen in hoeft te zetten en dan gaat de rest allemaal vanzelf. Dat is allemaal heel leuk en aardig maar je moet het alleen wel ook consequent blijven doen, want als er niks het programma in gaat, komt er ook niks uit. Het programma gaat jou er niet aan herinneren dat je nog je bonnetjes moet inscannen, want deze weet alleen dat er werk aan de winkel is op het moment dat jij ze aan geeft. Toch is zo’n programma heel erg handig en maakt het je bedrijf gauw duidelijk en overzichtelijk. 
Ik kan in enkele uurtjes per keer, per week of per maand, al heel veel bijkomende werkzaamheden als deze uit handen nemen waardoor je meer tijd vrij krijgt voor andere zaken. En nog veel belangrijker: waardoor je rust krijg in je hoofd. Ik vertel je daar graag meer over in een vrijblijvende afspraak.